Bűz van, orrfacsaró

HTML

Friss topikok

  • 6.Lenin: "Úgy érzem, ez a puhapöcsű „civilizáltság” elvette a lehetőséget, hogy méltóságban éljek. Szíveseb... (2009.10.13. 23:37) A méltósághoz való jog

Linkblog

Pár szó a színészeinkről

2009.12.19. 23:29 | Büdös | Szólj hozzá!

A színészeink a focistáinkkal egy súlycsoport. Idehaza sztárok, a határunkon kívül meg körberöhögik őket. Ehhez képest minden szar TV műsorban ezek a semmirekellő pojácák vigyorognak vissza. Erős szó a semmirekellő? Miért, mit adtak ezek az embereknek? Hogy a GDP-t nem pörgették, az biztos. Szórákozást?

Itt van példának okáért ez a plakát. Talán Michelle Wild - akinek a titulusához nem mertek semmit írni - az, aki versenyhelyzetben küzdötte fel magát. A többiek csak vakok közt félszeműek.

Nincs igazam? A Heti hetesben kik vannak? Tele van mérnökkel, gyakorló tanárral vagy orvossal? Vacsora csata meg a többi főzőcskés szirszar? Tele van értékes emberrel, akik a közös gondokból, feladatokból kiveszik a részüket? Fenét. Nagyon idegesítő, hogy azokkal az emberekkel nem találkozni a tömegmédiában, akik értéket képviselnek. Kedves színészek, színművészek, tingli-tangli zenészek: menjetek a picsába!

Címkék: tv megmondom színészek színészet színművész

A bejegyzés trackback címe:

https://buzvan.blog.hu/api/trackback/id/tr861610060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása